G…G…Ben je er nog? The 3rd Millennium #67

g…g…ben-je-er-nog?-the-3rd-millennium-#67

05-09-21 10: 36: 00,

Gepubliceerd op: 5. September 2021 | Aantal reacties: nog geen

Over de hele wereld worden Corona-maatregelen stopgezet. Over de hele wereld? Nee – omdat een klein land van ontembare Teutonen niet zal ophouden zich te verzetten tegen de rede. Ook: In Afghanistan zijn de Taliban nu een van de best uitgeruste legers ter wereld – dankzij de wapens die de Amerikanen hen nalieten. En wat is het laatste nieuws van Julian Assange? Robert Fleischer, Dirk Pohlmann en Mathias Bröckers doen verslag van dit alles en nog veel meer in nummer #67 van 3rd Millennium. Een volledige lijst met links naar het programma VANDAAG VAN 20 KLOK vindt u HIER: ►► https://www.exomagazin.tv/g-g-gehts-noch-das-3-jahrtausend-67/

Die Themen:

  • 1: 36 Demoverbod in Berlijn – politiegeweld tegen regeringscritici
  • 6: 41 Interview met advocaat Dirk Sattelmaier over de “rechtsgrondslag” van het demoverbod
  • 14: 23 Gevaccineerd, getest, genezen – de weg vrij voor “Vaccinatie Apartheid”?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: