Na “Booster” injecties sterven 4 verpleeghuisbewoners en moeten er nog meer in het ziekenhuis worden opgenomen

na-“booster”-injecties-sterven-4-verpleeghuisbewoners-en-moeten-er-nog-meer-in-het-ziekenhuis-worden-opgenomen

05-09-21 01:30:00,

Covid-19 “herhalingsvaccinaties” in een verpleeghuis in Canada zijn verantwoordelijk voor vier sterfgevallen en zeven ziekenhuisopnames. Dat is volgens een anonieme klokkenluider die in het verpleeghuis werkt, schrijft Infowars.com.

De sterfgevallen deden zich voor in het verzorgingstehuis Sunnycrest in de Canadese provincie Ontario, aldus aannemer Steve Kirsch. Bewoners van het 136 bedden tellende verpleegtehuis kregen het boostervaccin, waarna vier van hen overleden en zeven in het ziekenhuis belandden, aldus Kirsch, die de anonieme informant citeert.

Sunnycrest nursing home stats after booster: 4 dead; 7 hospitalized (136 beds). Will be getting the actual # filled beds soon. But even if they are all full, this is a disaster for the vaccine. No press coverage. Don’t tell anyone, OK? 🙂
https://t.co/ji32GWqBxn pic.twitter.com/0aBNWm9Rui

— Vaccine Truth (@VaccineTruth2) August 31, 2021

De mainstream media berichten hier niet over omdat dit de vaccinatiebereidheid zou beïnvloeden, benadrukt Kirsch. Hij zegt ook dat een klokkenluider uit Hawaï, Abrien Aguirre, was ontslagen nadat hij tijdens een demonstratie had gezegd dat hij “meer mensen had zien sterven aan het vaccin dan aan Covid“.

Kirsch zegt dat zonder Aguirre, deze informatie nooit zou zijn vrijgegeven aan het publiek. Mensen denken dat het toeval is, en als je ze belt, houden ze hun mond, zei hij. “Zodat niemand er ooit achter komt.”

Kirsch zegt verder dat de Canadese klokkenluider anoniem wenste te blijven wegens het risico van ontslag. “Aguirre werd ontslagen omdat hij de waarheid vertelde. Dat is waarom verpleeghuismedewerkers niets zeggen. Je zult gestraft worden als je de waarheid vertelt. Daarom blijft de Sunnycrest klokkenluider anoniem.”

Op Twitter schrijft Kirsch dat de informatie afkomstig was van een verpleeghuismedewerker. Sunnycrest heeft eerder de krantenkoppen gehaald voor een grote Corona uitbraak.

This is the overwhelming proof item after item showing that there are problems with this jab immediately after and long term. questionable ethics and motives links to high-level administrators in the Pharma companies financially speaking hidden data denied debate. I dare…

— Functional Lunatic (@LessonsOfLunacy) August 31, 2021

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: