Ondeelbaar: Duizenden betogers in Berlijn, honderdduizenden in Frankrijk tegen Covid 19-maatregelen en Zwitsers tegen gezondheidspaspoorten en deling (Video’s)

ondeelbaar:-duizenden-betogers-in-berlijn,-honderdduizenden-in-frankrijk-tegen-covid-19-maatregelen-en-zwitsers-tegen-gezondheidspaspoorten-en-deling-(video’s)

05-09-21 05: 34: 00,

Duizenden mensen gingen zaterdag de straat op in de Duitse hoofdstad om deel te nemen aan een massademonstratie waartoe door sommige 340 organisaties was opgeroepen in naam van “solidariteit” en “sociale rechtvaardigheid”.

Sommige 10.000 demonstranten marcheerden door de straten van Berlijn, vertelde de politie aan Duitse media. De organisatoren van de manifestatie verklaarden dat tot 30.000 mensen waren komen opdagen voor de manifestatie onder de slogan “Ondeelbaar! Voor een rechtvaardige en solidaire samenleving”.

NU is het moment om met #indivisible de straat op te gaan: Laten we de sociale tweedeling van de samenleving en de verergering van de klimaatcrisis een halt toeroepen! Laten we vechten voor een samenleving waarin het welzijn van iedereen centraal staat! #b0409 pic.twitter.com/WVcBjKqtxi

-ondeelbaar – solidariteit in plaats van uitsluiting (@Unteilbar_) 4 september 2021

De mars werd georganiseerd door een aantal verschillende niet-gouvernementele organisaties, burgerbewegingen en vakbonden, door het Duitse Kinderfonds,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: