Opleiding en installatie van politici die aan de eisen voldoen door het Economisch Wereldforum

opleiding-en-installatie-van-politici-die-aan-de-eisen-voldoen-door-het-economisch-wereldforum

05-09-21 05: 38: 00,

Wie weet dat het Wereld Economisch Forum (WEF) – een wereldwijd netwerk van meer dan duizend grote ondernemingen, vooraanstaande politici en vertegenwoordigers van de media – duizenden geschikte “jonge leiders” selecteert, hen opleidt in de zin van de mondiale kapitalistische doelstellingen en hen in leidinggevende posities in de verschillende landen hijst? En dat Angela Merkel, Jens Spahn, Annalena Baerbock en vele anderen onder hen zijn? De Corona-commissie heeft dit behandeld in haar 65. 13.8.2021 met de internationale financiële expert Ernst Wolff. Wij brengen hieronder het I. deel van een transcriptie van deze vergadering, hulpvaardig geschreven door lezer “leo”. (hl)

Aanwezig in de studio: advocaten Viviane Fischer, Dr. jur. Justus Hoffmann, online verbonden: Dr. Reiner Füllmich, Ernst Wolff, Dr. Wolfgang Wodarg, Christine Bögl (directeur van een concept store)

Reiner Füllmich: “Nu zijn we bij Ernst Wolff, het is geweldig dat je hier bent, Ernst, ik heb onlangs een paar video’s van je gezien, ik was helemaal in de wolken. (…) … tot mijn complete verbazing, vond ik in je laatste video, misschien is het niet de laatste video, ook een lijst van de mensen die je samenstelde die opgroeiden met de “Jung Leiders” en dat was een echte schok,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: