Prof. Edinger: Prikken, Grafeen en 5G – hoe we onszelf kunnen beschermen en vaccinatieschade kunnen beperken

prof.-edinger:-prikken,-grafeen-en-5g-–-hoe-we-onszelf-kunnen-beschermen-en-vaccinatieschade-kunnen-beperken

05-09-21 08:43:00, Fotomontage via Schildverlag.de: Grafeen © AlexanderAlUS / Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) Jo Conrad praat met Prof. Dr. Enrico Edinger over de resultaten die ontdekt zijn bij het onderzoek naar de ingrediënten van deze zogenaamde SARS Cov 2 vaccinaties, schrijft Niki Vogt.

En ook over de korte-, middellange- en langetermijneffecten die deze experimentele, gen manipulerende injecties op de menselijke gezondheid hebben. In dit verband gaat prof. Edinger ook in op de omstreden grafeenoxide componenten en op de vraag of deze in verband kunnen worden gebracht met 5G-frequenties.

Natuurlijk – en vooral met spanning tegemoet gezien – spreekt Prof. Edinger ook over de kansen en mogelijkheden die wij hebben om onze naasten te helpen die direct of indirect tot vaccinatie waren gedwongen. Bijvoorbeeld door bepaalde bestanddelen van het vaccin te elimineren, hoe men zijn afweer weer kan opbouwen en hoe men zich doeltreffend kan beschermen tegen elektromagnetische straling – zie video (Duitstalig) hier.

Het feit dat in de landen waar het meest gevaccineerd wordt, het aantal infecties, bijwerkingen en sterfgevallen in korte tijd ook snel toeneemt, is zelfs in de mainstream media gemeld. Meestal probeert men het echter te verhullen en met allerlei kunstgrepen te herinterpreteren. Maar hier zijn een paar fragmenten waaruit blijkt dat het niet langer kan worden ontkend:

De Oostenrijkse omroep Servus.TV meldt:

Gunnar Kaiser legt hier (Duitstalig) uit wat de wetenschapper Geert van den Bossche bedoelt als hij zegt dat door midden in de pandemie te vaccineren, het virus als het ware getraind wordt om te ontsnappen aan de “dood door vaccinatie”. Het wordt steeds besmettelijker en veerkrachtiger en ontwikkelt steeds meer varianten. In een natuurlijk scenario zouden de bevolkingen nu een natuurlijke afweer hebben gevormd en zou de pandemie voorbij zijn. Dat zou de juiste, werkelijk effectieve kudde-immuniteit zijn. Een zeer goede video die uitlegt waarom we de pandemie niet kunnen verslaan met deze vaccins. Integendeel: we worden zieker en weerlozer tegen de steeds veranderende virusvarianten. De conclusie: de combinatie van massavaccinatie, immuunvlucht en variantgeneratie en de inperkingsmaatregelen met isolatie en immuunuitschakeling is volgens Geert van den Bossche een dodelijke cocktail en het recept voor een wereldwijde gezondheidscatastrofe.

Tot zover de vraag of massavaccinaties werkelijk het doel dienen dat zij beweren te dienen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: