Rassenscheiding en apartheid van vaccins – een griezelige parallel

05-09-21 10: 26: 00,

Zuletzt bijgewerkt op 5. September 2021.

Jeffrey A. Tucker verkent de griezelige parallel tussen segregatie en vaccins apartheid in zijn gastpost.

Rassentrennung und Impfapartheid

Segregatie in de VS. Tekens 1931.

Er zijn momenten in de Amerikaanse geschiedenis dat een waanidee, gerechtvaardigd door vermeende wetenschap, alle andere overwegingen overheerst. Waarden als gelijkheid, democratie en vrijheid maken plaats voor een nieuwe maatschappijtheorie, waarvan wordt beweerd dat ze beter is dan de vorige.

Vaak gaat het om volksgezondheidsvraagstukken, waarbij deskundigen de rest van de bevolking vertellen hoe ze zich moeten gedragen om het algemeen welzijn te waarborgen. Het beperken van de economische en politieke vrijheid door een beroep te doen op de wetenschap kent een lange geschiedenis.

Wij maken thans een dergelijke tijd door wegens buitensporige bezorgdheid over het bestaan en de verspreiding van Covid. Wij zijn mishandeld met huisarrest, reisbeperkingen, sluiting van scholen en bedrijven, verplichte maskers, verbod om zelfs in ons eigen huis op bezoek te gaan, en allerlei vormen van sociale uitsluiting.

De nieuwste tactiek in de aanpak van Covid zijn vaccinatiekaarten die mensen in- of uitsluiten op basis van de vraag of zij volgens de richtlijnen van de overheid zijn gevaccineerd. Dit beleid heeft geleid tot een tweedeling van de samenleving op alle niveaus en is precies wat we zouden verwachten bij een beleid van segregatie dat wordt geduwd door de wetenschappelijke elites.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: