Waarom liegen regeringen, haar wetenschappelijke adviseurs en de mainstream media over het COVID-19 vaccin en Ivermectine?

waarom-liegen-regeringen,-haar-wetenschappelijke-adviseurs-en-de-mainstream-media-over-het-covid-19-vaccin-en-ivermectine?

05-09-21 06:46:00, Het is nogal een week geweest. Ik zit al tientallen jaren in de media en ik ben nog nooit getuige geweest van zulke leugens, overdrijvingen en regelrechte fraude. Allemaal met de bedoeling om iedereen te dwingen zich te laten vaccineren. De vraag is waarom? vraagt Wayne Allyn Root.

Laten we beginnen met het vaccin zelf. De resultaten in Israël bewijzen wat een schijnvertoning, schertsvertoning en fraude dit alles is. De Amerikaanse regering en de Centers for Disease Control and Prevention beweren dat het vaccin onze enige kans is om te overleven.  En dat mensen in het ziekenhuis worden opgenomen en sterven aan COVID-19 omdat ze ongevaccineerd zijn.

Beide argumenten zijn pure fraude.

Ten eerste, bent u zich ervan bewust dat iedereen die sterft binnen 14 dagen na het krijgen van een vaccinatie wordt beschouwd als “ongevaccineerd”? Geen wonder dat ze beweren dat iedereen die sterft ongevaccineerd is. Als je sterft aan COVID-19, of je nu gevaccineerd of ongevaccineerd bent, noemen ze je gewoon ongevaccineerd.

Als een zakenman in de particuliere sector dat zou proberen, zou hij de komende 20 jaar in de gevangenis zitten wegens fraude.

De CDC heeft ook statistieken gebruikt van COVID-19 sterfgevallen die teruggaan tot januari om te beweren dat de sterfgevallen bijna uitsluitend onder de ongevaccineerden zijn. Dat komt omdat eerder in het jaar bijna iedereen ongevaccineerd was. Dat heet met de cijfers knoeien.

Het ergste van alles is dat de media de zich ontwikkelende ramp in Israël hebben verzwegen. Israël is het meest gevaccineerde land ter wereld. Ze kregen allemaal het Pfizer vaccin. In het begin gingen sterfgevallen en ziekenhuisopnames naar bijna nul. Israël verklaarde de overwinning op COVID-19.

Maar alles veranderde. Vandaag heeft een massale COVID-19 uitbraak het gevaccineerde Israël overspoeld. Ziekenhuizen zijn vol. Mensen sterven. Op dit moment heeft Israël, het meest gevaccineerde land ter wereld, meer COVID-19 infecties per hoofd van de bevolking dan enig ander land ter wereld.

Op dit moment loopt per dag 0,2% van de hele Israëlische bevolking COVID-19 op.

De afgelopen week was de ergste week voor COVID-19 in Israël ooit. Israël zet records neer voor gevaccineerde mensen in het ziekenhuis. Sterfgevallen rijzen de pan uit.

Het is zo erg dat geen-mondkapje, geen-lockdown Zweden reizigers uit Israël heeft geweerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: