6G zal “digitale tweelingen” brengen, zegt Samsung – en ligt twee jaar voor op schema

6g-zal-“digitale-tweelingen”-brengen,-zegt-samsung-–-en-ligt-twee-jaar-voor-op-schema

06-09-21 11: 58: 00,

“Het zal mogelijk zijn om mensen, apparaten, voorwerpen, systemen en zelfs plaatsen in een virtuele wereld na te bootsen”, aldus een onderzoeksartikel.

Samsung heeft zijn plannen voor 6G-technologie onthuld en zijn visie op “digitale tweelingen” van ons fysieke zelf uiteengezet.

In een woensdag gepubliceerd onderzoekspaper zegt de Zuid-Koreaanse smartphonegigant dat er drie belangrijke 6G-diensten zullen zijn: Immersive Extended Reality (XR), high-fidelity mobiele hologrammen en digitale replica’s.

“Met behulp van geavanceerde sensoren, AI en communicatietechnologieën wordt het mogelijk om fysieke entiteiten, waaronder mensen, apparaten, objecten, systemen en zelfs plaatsen, na te bootsen in een virtuele wereld”, zo staat te lezen in het whitepaper.

“In een 6G-omgeving zullen digitale tweelingen gebruikers in staat stellen de realiteit te verkennen en te controleren in een virtuele wereld zonder beperkingen van tijd of ruimte. Door de representatie die digitale tweelingen bieden, zullen gebruikers in staat zijn om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: