Britse huisartsen krijgen € 12 euro extra voor elk kind dat ze een COVID-19 vaccin inspuiten, bovenop de € 14 euro die ze al ontvangen – & Google probeert het te verbergen

britse-huisartsen-krijgen-e-12-euro-extra-voor-elk-kind-dat-ze-een-covid-19-vaccin-inspuiten,-bovenop-de-e-14-euro-die-ze-al-ontvangen-–-&-google-probeert-het-te-verbergen

06-09-21 12:14:00,

De Pfizer mRNA Covid-19 injectie wordt nu gegeven aan kinderen boven de leeftijd van 12 die zijn geclassificeerd als kwetsbaar of leven met anderen die zijn geclassificeerd als kwetsbaar, een Daily Expose onderzoek kan onthullen dat alle huisartsen £ 22,58 (€ 26) als een stimulans betaald krijgen voor elke dosis die aan een kind wordt gegeven, de zoekmachine Google probeert het te verbergen, en de NHS adviseert vaccineerders dat ouderlijke toestemming niet nodig is, schrijft Dailyexpose.co.uk.

Op 3 september 2021 kondigde het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) aan dat het niet aanbeveelt de Pfizer Covid-19 injectie aan te bieden aan alle kinderen ouder dan 12. Het kondigde echter wel aan dat nog meer kinderen in aanmerking zouden komen door de lijst van onderliggende aandoeningen die kinderen in de kwetsbare categorie plaatsen, uit te breiden.

Natuurlijk was er reden voor vreugde met de aankondiging dat een experimentele injectie niet aan de kinderen van het Verenigd Koninkrijk zou worden gegeven, maar de vreugde was van korte duur, want in plaats van direct te weigeren de injectie aan te bevelen, schoof het JCVI de verantwoordelijkheid door naar de vier Chief Medical Officers (CMO’s) van het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat het lot van de kinderen van het land nu stevig in handen ligt van professor Chris Whitty en zijn collega’s in Schotland, Wales en Noord-Ierland.

De regering heeft de vier CMO’s na de aankondiging van het JCVI een brief gestuurd waarin zij hen opdraagt het besluit van het JCVI met onmiddellijke ingang te herzien, waaruit blijkt hoe wanhopig zij werkelijk zijn om een experimentele injectie te geven die infectie of overdracht op kinderen niet voorkomt.

Zo wanhopig zelfs dat de minister van Volksgezondheid, Sajid Javid, de NHS al heeft geïnstrueerd om voorbereidingen te treffen om kinderen te vaccineren. Men moet zich afvragen waarom ze zo wanhopig zijn, terwijl uit de laatste gegevens van Volksgezondheid blijkt dat 75% van de sterfgevallen door Covid-19 in de derde zomergolf bestaat uit mensen die waren gevaccineerd, en blijkt dat de injecties het risico op ziekenhuisopname en overlijden aanzienlijk lijken te verhogen, in plaats van het te verminderen met de beweerde 95%.

Het antwoord kan natuurlijk alleen maar onheilspellend zijn.

Dailyexpose kan echter exclusief onthullen dat huisartsen in wezen worden omgekocht om kinderen te vaccineren via financiële prikkels,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: