ClubDerKlarenWorte: Geheimen en leugens – Ideologie en taal in totalitaire systemen

06-09-21 07: 34: 00, Het nieuwe voorwerp van woede van de roddelpers: Granit Xhaka

Granit Xhaka, aanvoerder van het Zwitserse voetbalelftal, heeft voor de interland tegen Griekenland een positieve test ondergaan. De roddelpers was woedend dat Xhaka niet was ingeënt. Voetballers worden steeds vaker aangezocht om reclame te maken voor vaccinatie. Op woensdag 1 september heeft het Zwitserse nationale voetbalelftal in Basel een testwedstrijd tegen Griekenland met 2-1 gewonnen. Aanvoerder Granit Xhaka van FC Arsenal was die dag een van de grote afwezigen. De reden: Xhaka had positief getest op Corona en werd geïsoleerd, omdat de (…)

” Lees meer

“Ik heb geen sympathie meer voor de opzettelijk ongevaccineerden. Laat ze sterven.”

Canada’s grootste krant, de Toronto Star, publiceert op haar voorpagina gemene uitspraken over mensen die geen experimentele vaccins toegediend willen krijgen. De verantwoordelijkheid van corrupte uitgevers en journalisten zonder ethiek bij het orkestreren van de massapsychose van Corona kan niet genoeg worden benadrukt. Eens te meer een bewijs van de gewetenloze manier waarop de mainstream zijn lezers hersenspoelt (…)

” Lees meer

Website publiceerde de gegevens van meer dan 700’000 Franse burgers

Inclusief testresultaten, namen, telefoonnummers, e-mailadressen en meer. Gegevens over meer dan 700’000 Franse burgers waren tot eind vorige week openbaar beschikbaar,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: