“De Taliban heeft wapens waar de VS-bondgenoten alleen maar van kunnen dromen

“de-taliban-heeft-wapens-waar-de-vs-bondgenoten-alleen-maar-van-kunnen-dromen

05-09-21 10: 57: 00,

De Afghanistan-correspondent van de Russische TV was op de luchthaven van Kaboel en zag welke wapens de VS-troepen achterlieten.

Ik heb al kort geschreven over het verslag van de Russische oorlogscorrespondent Evgeni Poddubny van de luchthaven van Kaboel, die voor de Russische TV verslag uit Afghanistan uitbracht. Op zondag maakten beelden hiervan en andere verslagen uit Kaboel deel uit van het wekelijkse overzicht op de Russische televisie. In zijn verslag vanuit Kaboel toonde de correspondent ook nieuwe details over de inzet van Amerikaanse troepen op de luchthaven van Kaboel. Dit zijn foto’s die een van de soldaten online heeft gezet. Ze laten zien hoe chaotisch de Amerikaanse operatie was en hoe roekeloos de Amerikaanse soldaten op burgers schoten.

Ik heb deze Russische reportage vooral vertaald vanwege de beelden, dus ik raad aan de bijdrage van de Russische televisie te bekijken, want samen met mijn vertaling is het begrijpelijk, zelfs zonder enige kennis van het Russisch.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: