Deze week in het nieuwe normaal #5

deze-week-in-het-nieuwe-normaal-#5

06-09-21 10: 55: 00, 1. Verplichte vaccinaties voor NHS personeel?

UK minister van gezondheid Sajid Javid overweegt naar verluidt verplichte Covid “vaccinatie” voor al het NHS personeel. Een dergelijke stap zou rampzalige gevolgen kunnen hebben, en waarschijnlijk opzettelijk.

Het Verenigd Koninkrijk kent al verplichte vaccinatie voor personeel in verzorgingstehuizen, wat naar verluidt zou leiden tot het schrappen van 10.000 posten. Bijna elk verzorgingshuis en verpleeghuis in het land heeft al een bord buiten staan om te bedelen om personeel.

Hetzelfde beleid in de NHS zou tot dezelfde resultaten leiden… alleen erger. De NHS is de grootste werkgever in Europa met meer dan 1,3 miljoen voltijdse werknemers. Een massale uittocht van zelfs maar 1-5% van hen zou tienduizenden nieuwe werklozen betekenen. Om nog maar te zwijgen van de gevolgen voor de logistiek en de zorgnormen.

Handhaving van dit beleid in het najaar,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: