Door COVID-prik loopt u 6,72 keer meer kans om geïnfecteerd te raken

door-covid-prik-loopt-u-6,72-keer-meer-kans-om-geinfecteerd-te-raken

06-09-21 08:02:00, © Erin O’Toole / Flickr (CC0 1.0) Gegevens uit de praktijk in Israël bevestigen dat mensen die de COVID-vaccinatie hebben gekregen 6,72 keer meer kans hebben om geïnfecteerd te raken dan mensen met natuurlijke immuniteit. Bovendien lopen mensen die vroeg zijn gevaccineerd nu een verhoogd risico op ernstige COVID-ziekte, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Het officiële COVID-19 vaccin narratief verandert deze dagen snel. Het duurde slechts een maand om te gaan van “als je gevaccineerd bent krijg je geen COVID,” inclusief de Deltavariant, naar “mensen die eerder gevaccineerd zijn lopen een verhoogd risico op ernstige COVID ziekte.”

Vanaf het begin hebben ik en vele andere medische deskundigen gewaarschuwd voor de mogelijkheid dat deze injecties antilichaamafhankelijke versterking (ADE) veroorzaken, een situatie waarin de injectie feitelijk een cascade van ziektecomplicaties bevordert in plaats van ertegen beschermt. Het gevolg kan zijn dat je ernstiger ziek wordt als je in aanraking komt met het wilde virus dan wanneer je niet was “ingeënt”.

Hoewel we nog geen definitief bewijs hebben dat ADE zich voordoet, zien we wel verdachte tekenen dat het zo zou kunnen zijn. Gegevens waaruit blijkt dat degenen die de prik begin dit jaar hebben gekregen, nu een verhoogd risico lopen op ernstige infecties, zouden zo’n teken kunnen zijn. Het is op zijn minst een aanwijzing dat de bescherming die je van deze injecties krijgt zeer tijdelijk is en slechts een paar maanden duurt.

Dit is logisch als je bedenkt dat ze je lichaam programmeren om slechts één type antilichaam tegen een specifiek spike-eiwit aan te maken. Zodra het spike-eiwit, of andere elementen in het virus, beginnen te muteren, vermindert de bescherming radicaal. Erger nog, het vaccin vergemakkelijkt de eigenlijke productie van de varianten omdat het “leaky” is en slechts een gedeeltelijke ondoeltreffende immuunbescherming biedt.

Natuurlijke immuniteit is veel beter, want als je herstelt van de infectie, maakt je lichaam antilichamen aan tegen alle vijf eiwitten van het virus, plus geheugen-T-cellen die blijven bestaan zelfs als de antilichaamspiegels afnemen. Dit geeft u een veel betere bescherming die waarschijnlijk levenslang zal blijven bestaan, tenzij u een verminderde immuunfunctie hebt.

Gegevens uit de praktijk in Israël bevestigen dit: mensen die de COVID-vaccinatie hebben gehad,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: