Grote Reset – de elite steunt de Groenen – Door Ernst Wolff

grote-reset-–-de-elite-steunt-de-groenen-–-door-ernst-wolff

06-09-21 11: 26: 00,

Een commentaar van Ernst Wolff.

We maken momenteel een van de grootste omwentelingen in de menselijke geschiedenis mee. Het economisch en financieel systeem dat eeuwenlang een kleine minderheid in staat heeft gesteld de meerderheid van de mensen te overheersen, is gebroken en kan niet langer in leven worden gehouden met de tot nu toe gebruikte methoden.

Niettemin heeft de minderheid, om de controle over de samenleving te behouden, kennelijk besloten het bestaande systeem door een nieuw te vervangen. Hoe dit moet gebeuren is beschreven door een van zijn belangrijkste vertegenwoordigers, Klaus Schwab, de directeur van het Wereld Economisch Forum (WEF), in zijn boek “The Great Reset”: Niet door geleidelijke transformatie, maar door creatieve vernietiging.

Er is een reden voor deze agressieve aanpak. De kern van het nieuwe systeem is immers de afschaffing van het klassieke banksysteem en de invoering van een nieuw geld, de digitale centrale bankmunt. Dit nieuwe geld zal de vrijheid van de mensen op ongekende wijze beperken en hen onderwerpen aan volledige controle door de minderheid en de staat die in hun belang werkt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: