Het nieuwe voorwerp van woede van de media tabloid: Granit Xhaka

het-nieuwe-voorwerp-van-woede-van-de-media-tabloid:-granit-xhaka

06-09-21 12: 42: 00,

Gepubliceerd op 6 september 2021 door AS.

Op woensdag 1 september heeft het Zwitserse nationale voetbalelftal in Basel een testwedstrijd tegen Griekenland met 2-1 gewonnen. Aanvoerder Granit Xhaka van FC Arsenal was die dag een van de grote afwezigen. De reden: Xhaka had positief getest op Corona en werd geïsoleerd, zo maakte de Zwitserse voetbalbond (SFV) bekend, volgens SRF .

Tijdens de rust van de wedstrijd zei Adrian Arnold, hoofd bedrijfscommunicatie van de SFV, op de vraag van de SRF verslaggever: “Granit Xhaka is niet gevaccineerd.” De SFV laat het aan de spelers over om te beslissen of zij zich laten vaccineren, net als ieder ander. Alle andere spelers in het team zijn gevaccineerd of hersteld, zei Arnold.

Dat zou volgens het teamrooster van woensdag de volgende spelers (Xhaka uitgezonderd) betreffen:

Gregor Kobel, Eray Cömert, Fabian Schär, Cédric Zesiger, Silvan Widmer, Djibril Sow, Denis Zakaria, Ricardo Rodríguez, Remo Freuler, Haris Seferovic, Steven Zuber, Yann Sommer, Manuel Akanji, Renato Steffen, Yvon Mvogo, Nico Elvedi, Andi Zeqiri, Michel Aebischer, Ruben Vargas, Christian Fassnacht, Jordan Lotomba, Ulisses Garcia.

Gevonden voedsel

Het nieuws dat de aanvoerder van de nationale ploeg niet is ingeënt, bleek gevonden voedsel te zijn voor de roddelpers. De Blick van de Ringier-groep zag het dan ook als een welkome gelegenheid om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: