Is een vergelijking van de BRD met het Derde Rijk ontoelaatbaar? Wacht eens even

is-een-vergelijking-van-de-brd-met-het-derde-rijk-ontoelaatbaar?-wacht-eens-even

06-09-21 09: 12: 00,

Gepubliceerd op: 6. September 2021 | Aantal reacties: nog geen

Postfactuals uit politiek en samenleving met Markus.

Een commentaar van Markus Fiedler.

Mensen verwerpen graag verontwaardigd vergelijkingen van de huidige tijd met het Derde Rijk. Dat is verboden! Eén dringt in de sterkste bewoordingen aan. Is dat zo? Is het niet toegestaan om te vergelijken? Ik zeg: Ja, men moet vergelijken. Het gaat over diagnostiek. Waarvoor zijn we opgeleid om uitstekende diagnostici te zijn via geschiedenislessen?

De staat als kankerpatiënt. Hier is het noodzakelijk de kanker van het totalitarisme in een zeer vroeg stadium te onderkennen, opdat de zieke “democratie” nog kan worden gered. Als de dokter zegt: “U heeft nog een jaar te leven”, is het al te laat. […]

+++
Apolut is ook beschikbaar als een gratis app voor Android en iOS-apparaten! Via onze homepage kunt u naar de Apple winkels,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: