Luchtshows verkopen oorlog en militarisme

luchtshows-verkopen-oorlog-en-militarisme

06-09-21 05: 13: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De groeiende campagne tegen de uitgave van tientallen miljarden dollars aan 88 nieuwe gevechtsvliegtuigen stuit op een belangrijk, zij het onconventioneel, obstakel: de gevechtsvliegtuigen zelf. Gevechtsvliegtuigen zijn een belangrijk instrument van militaristische propaganda.

In de afgelopen weken hebben vliegtuigen van de Royal Canadian Air Force (RCAF) talloze flyovers gemaakt en deelgenomen aan airshows in het hele land. Als onderdeel van “Operation Inspiration” vlogen CF-18s over de Prince George Exhibition en lager Vancouver Island. De RCAF vliegt elk jaar over tientallen speciale evenementen. In 2019 vlogen ze langs de openingswedstrijd van de NBA finales en de massale overwinningsviering van de Toronto Raptors.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: