Oekraïne – “een onwaardige en gevaarlijke partner van de VS”

oekraine-–-“een-onwaardige-en-gevaarlijke-partner-van-de-vs”

06-09-21 08: 30: 00,

Christian Müller van InfoSperber wijst in dit artikel op de gevaarlijke ontwikkeling in Oekraïne en het gevaar van de nauwe samenwerking van de NAVO, de VS en Duitsland met Oekraïne. Dit is als een tikkende tijdbom. Daarom nemen wij dit artikel over en bevelen wij aan het te lezen. Albrecht Müller.

Oekraïne – “een onwaardige en gevaarlijke partner van de VS”

Christian Müller / 4e09.2021 Er gaat nog steeds veel mis in Oekraïne. Het land leeft meer en meer op de “anti-Russische goodwill” van andere landen. – “De belangrijkste veronderstellingen die aan het beleid van de VS ten aanzien van Oekraïne ten grondslag liggen, zijn onjuist. Het interne bestuur in Kiev wordt gekenmerkt door een ontluikend autoritarisme in plaats van een streven naar democratie, en het buitenlands beleid van Oekraïne is alarmerend oorlogszuchtig tegenover het veel grotere en machtigere buurland. Oekraïne is een onwaardige en gevaarlijke partner voor de Verenigde Staten.”

Der das am 30.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: