Patriottische verklikker: Eerste minister van de Arbeiderspartij Bob Hawke als VS informant

patriottische-verklikker:-eerste-minister-van-de-arbeiderspartij-bob-hawke-als-vs-informant

06-09-21 01: 23: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Larrikin is een woord dat vaak, en onjuist, wordt gebruikt in de Australische politieke lingo. De langstzittende premier van de Arbeiderspartij in Australië, Bob Hawke, stond bekend als zo’n figuur. Hij werd geprezen als de grote communicator en heler tussen de krachten van arbeid en kapitaal, genoot van drank, zijn sport en gevarieerd vrouwelijk gezelschap. Hij kon ook ijdel en meedogenloos zijn.

In juni werd een nogal onopvallende onthulling gedaan dat Hawke een soort loopjongen was geweest voor het Amerikaanse imperium, een verspreider van de bonen en iets van wat de Australiërs een “dobber” zouden noemen. Cameron Coventry, in een artikel dat die maand verscheen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: