Rand Paul: “Fauci zou onder ede moeten getuigen over Wuhan lab financiering

rand-paul:-“fauci-zou-onder-ede-moeten-getuigen-over-wuhan-lab-financiering

06-09-21 06: 03: 00,

Woensdag riep senator Rand Paul (R-KY) de medisch hoofdadviseur van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, op om “onder ede” te getuigen over de vraag of het National Institute of Allergy and Infectious Diseases “gain-of-function” onderzoek heeft gefinancierd in het Wuhan Institute of Virology.

Fauci gaf een dag eerder toe dat het National Institutes of Health het Chinese lab financierde, maar “ontkende categorisch” “gain-of-function” te ondersteunen.

Paul waarschuwde op Fox News Channel’s “America’s Newsroom” dat het Wuhan lab experimenteert met het SARS virus, waarvan hij zei dat het “15 keer dodelijker is dan COVID-19.”

“Ik denk dat Dr. Fauci moet onder ede getuigen over de fondsen die aan het lab werden gegeven, en het goede nieuws is dat ik gisteren een amendement in de Senaat heb ingediend dat zegt dat er geen fondsen meer naar China mogen gaan,” legde Paul uit. “Dat is heel belangrijk, want dat kan weer gebeuren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: