Russische televisie over “de gigantische omvang van corruptie in de VS”

russische-televisie-over-“de-gigantische-omvang-van-corruptie-in-de-vs”

05-09-21 10: 56: 00,

De door de VS geleide NAVO-oorlog in Afghanistan is voorbij. Als men op een bepaald moment de balans wil opmaken, moet men ook de vraag stellen naar de miljarden die zijn weggesijpeld. De Russische televisie heeft de kwestie aangesneden.

Afghanistan was zondag een belangrijk onderwerp in het Russische programma “Nieuws van de Week”. Ten eerste stelde de presentator vragen in een commentaar dat niemand op de Duitse televisie stelt. Het gaat over de ongelooflijke corruptie in het Amerikaanse leger.

Waar zijn tot twee biljoen dollar weggesijpeld? Nog schokkender is het dat er niet eens officiële cijfers zijn over de kosten van de oorlog, omdat de ramingen over de kosten van de oorlog niet afkomstig zijn van de regering van de VS, die eigenlijk zou moeten weten wat zij heeft uitgegeven. In plaats daarvan, wanneer de president van de VS cijfers geeft, beroept hij zich op schattingen van universiteiten, NGO’s of zelfs niet bij naam genoemde deskundigen.

Omdat deze vragen niet worden gesteld in de westerse media, heb ik het commentaar van de Russische televisie vertaald.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: