Schwab gebruikt Tedros bij de WHO – hij is net zo min een dokter als Bill Gates

schwab-gebruikt-tedros-bij-de-who-–-hij-is-net-zo-min-een-dokter-als-bill-gates

06-09-21 10: 05: 00,

armstrongeconomics.com: Ik heb gemeld hoe Schwab Europa en het hele internationale systeem van tussen naties opgezette agentschappen controleert. Hij controleert tot diep in de Verenigde Naties en helemaal in de Wereldgezondheidsorganisatie. Schwab is een mythologische controle freak. Hij probeert 100 % van de agenda te controleren. Binnen het WEF voert hij een no-fail beleid.

Ik had vandaag een ontmoeting met Prof. Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het @uncut-news-chWEF. Geweldig gesprek over het vormgeven van de toekomst van GlobalHealth, innovatie en paraatheid voor gezondheidscrises. Ik kijk uit naar een nauwere samenwerking tussen de WHO en het WEF.

Ondertussen is Tedros Adhanom Ghebreyesus het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie. Tedros is de eerste persoon in de 72-jarige geschiedenis van de WHO die GEEN arts is, net als Bill Gates. Het was Schwab die hem aanbeval voor de post, net zoals hij Legarde aanbeval voor het IMF en daarna de Europese Centrale Bank.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: