Vrouw heeft vreemde bijwerking van Pfizer-vaccin

vrouw-heeft-vreemde-bijwerking-van-pfizer-vaccin

06-09-21 03:08:00, Een virale video die onlangs op TikTok is geplaatst, toont een jonge vrouw die zegt dat zij het Pfizer-vaccin heeft gekregen enkele dagen voordat zij de video opnam, bericht Dailyveracity.com.

In de video beschrijft ze hoe ze vreemde stollingen kreeg in en rond haar mond, en ook op andere delen van haar lichaam.

De video ging op meerdere social mediaplatforms viraal voordat de video werd verwijderd door een aantal van de platforms waarop zij was geplaatst.

Een van de mogelijke bijwerkingen van het vaccin is ‘Immune Thrombocytopenic Purpura,’ en dat is wat de bijwerking van de vrouw lijkt te zijn.

Idiopathische trombocytopenische purpura met zwarte mondslijmvliesbeschadigingen is een aandoening waarbij auto-antilichamen tegen bloedplaatjes worden aangemaakt, die een versnelde vernietiging van bloedplaatjes veroorzaken.

Volgens de meest recente gegevens van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC zijn er tussen 14 december 2020 en 27 augustus 2021 in totaal 650.077 bijwerkingen gemeld bij VAERS, met 13.911 sterfgevallen. Dit is een stijging van 559 sterfgevallen in vergelijking met de vorige week vrijgegeven gegevens.

VAERS is het belangrijkste mechanisme van de CDC in de VS voor het melden van ongewenste bijwerkingen van vaccins, maar meldt volgens een studie van Harvard historisch gezien slechts 1% van het totale aantal werkelijke ongewenste bijwerkingen. De overgrote meerderheid van de meldingen aan het systeem is afkomstig van medische beroepsbeoefenaren met betrekking tot patiënten, en de meeste worden om verschillende redenen niet gemeld.

Uit een recente casestudy van een vrouw uit New York blijkt dat ten minste één ontvanger van het covid-vaccin van Pfizer toxische epidermale necrolyse heeft opgelopen, die door artsen aan het vaccin wordt toegeschreven:

Toxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis

Toxische epidermale necrolyse is een levensbedreigende huidaandoening die wordt gekenmerkt door blaarvorming en vervelling van de huid.

Toxische epidermale necrolyse presenteert zich gewoonlijk aanvankelijk als koorts en één tot drie weken later als andere griepachtige symptomen, die ook worden gevolgd door pijnlijke huidlaesies die de neiging hebben samen te trekken. Erosies en vesiculobuleuze laesies en epidermale loslating over een groot lichaamsoppervlak beginnen zich hierna te ontwikkelen

Volgens de casestudie:

“Een 49-jarige vrouw zonder medische voorgeschiedenis presenteerde zich op de spoedeisende hulp met een voorgeschiedenis van koorts en huideruptie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: