Waanzin! China is nu de grootste economie vóór de VS en ontvangt 150 miljoen euro aan ontwikkelingshulp van Duitsland en in Afrika sterven mensen van honger en dorst!

waanzin!-china-is-nu-de-grootste-economie-voor-de-vs-en-ontvangt-150-miljoen-euro-aan-ontwikkelingshulp-van-duitsland-en-in-afrika-sterven-mensen-van-honger-en-dorst!

06-09-21 05: 35: 00,

Miljoenen mensen lijden nog steeds chronisch honger en op veel plaatsen is er sprake van acute voedselcrises en zelfs hongersnood. Sinds 2020 heeft China zijn ambitieuze doel bereikt en is het de grootste economie ter wereld. Duitsland is de 5e economie na China, de VS, India en Japan, maar volgens GIZ betaalt het ontwikkelingshulp aan China ten bedrage van 154.069.060 euro. China ontvangt onder meer miljoenen euro’s van het federale ministerie van Landbouw. Terwijl China de despoten van deze wereld steunt met miljarden euro’s, betalen wij voor de rijkdom van China. En terwijl China onze bossen opkoopt, ontvangt China ontwikkelingshulp voor onder meer bosbouw. Misschien krijgt China zelfs ontwikkelingshulp, zodat China ons in de gaten houdt, want digitaal wordt ook bevorderd. Sinds 2017 heeft Duitsland zijn eigen bureau voor ontwikkelingshulp in Peking. Verbazingwekkend genoeg wil het Duits-Chinese Centrum voor Duurzame Ontwikkeling zich in de eerste plaats inzetten in Afrika en langs de nieuwe Zijderoute. Somalië, bijvoorbeeld, ontvangt ontwikkelingshulp, maar moest alle visrechten afstaan aan China.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: