Website publiceerde de gegevens van meer dan 700.000 Franse burgers

05-09-21 10: 00: 00,

Website publiceerde de gegevens van meer dan 700″000 Franse burgers

Gepubliceerd op 6 september 2021 door RL.

Gegevens over meer dan 700″000 Franse burgers waren tot eind vorige week voor het publiek toegankelijk, in een bestand op de website Francetest.fr. Dit werd onlangs bekendgemaakt door de Franse krant Mediapart.

Hierbij werden de achternamen, voornamen, geboortedata, adressen, telefoonnummers, nationale verzekeringsnummers, e-mailadressen en testresultaten van de betrokken burgers openbaar gemaakt. Volgens Mediapart, heeft een fout op de site hiertoe geleid. De reden hiervoor was dat een wachtwoord kon worden gevonden “in een voor iedereen toegankelijk bestand” op de website.

Het mediaplatform LeParisien,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: