11 september 2001: Vragen die je jezelf moet stellen als je het officiële verhaal nog gelooft

11-september-2001:-vragen-die-je-jezelf-moet-stellen-als-je-het-officiele-verhaal-nog-gelooft

07-09-21 07: 30: 00,

globalresearch: De aanvallen van 11. September 2001 (9/11) eiste bijna 3000 levens in New York City, Washington D.C. en in Pennsylvania. De aanslagen veranderden Amerika in een steeds grotere politiestaat in eigen land en een natie die voortdurend in oorlog is in het buitenland.

Volgens officiële verslagen 19 namen Al-Qaeda-kapers vier commerciële vliegtuigen over om aanslagen te plegen op het World Trade Center in New York City en het Pentagon in Washington D.C.

De gebeurtenis diende als aanzet tot de invasie en bezetting van Afghanistan, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Het leidde ook rechtstreeks tot de invasie en bezetting van Irak. Er zijn ook pogingen gedaan om de aanval aan te grijpen om een oorlog met Iran en andere leden van de zogenaamde “As van het Kwaad” (Libië, Syrië, Noord-Korea en Cuba) te bewerkstelligen.

En als dit de versie van de werkelijkheid is die wordt omarmd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: