Australië is gevallen – Ongevaccineerden worden ‘buitengesloten’ van de samenleving in een eerder draconisch beleid, ondanks het feit dat slechts 89 mensen met Covid-19 in het ziekenhuis werden opgenomen (video)

australie-is-gevallen-–-ongevaccineerden-worden-‘buitengesloten’-van-de-samenleving-in-een-eerder-draconisch-beleid,-ondanks-het-feit-dat-slechts-89-mensen-met-covid-19-in-het-ziekenhuis-werden-opgenomen-(video)

07-09-21 05: 38: 00,

De Australische staat Victoria zal overgaan van het afzetten van kordons naar het buitensluiten van ongevaccineerden door inwoners die niet gevaccineerd willen worden te weren van sportevenementen, restaurants, reizen en bioscopen, aldus premier Daniel Andrews.

Andrews zei dat hij premier Scott Morrison had beloofd dat Victoria binnenkort een reeks proefprojecten zou uitvoeren voor bedrijven die buiten gevaccineerd zijn.

De pilots zullen naar verwachting betrekking hebben op regionale cafés, evenals een onderzoek naar belachelijk leren in de buitenlucht voor kinderen en een proef met quarantaine thuis om meer Victorianen te helpen terugkeren naar de staat.”

Hij zei dat als de programma’s succesvol zijn, het plan is om ze op grotere schaal uit te rollen zodra de vaccinatiegraad 80 procent van de in aanmerking komende volwassenen bereikt, een mijlpaal die wordt verwacht tegen 21. November, dankzij een belegering van psychologische oorlogsvoering, dwang en ellende toegebracht aan de algemene bevolking.

“Ik had woensdagavond een lang en zeer goed gesprek met de premier over een aantal verschillende dingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: