Australische autoriteiten “sluiten” ongevaccineerden uit van deelname aan de economie

australische-autoriteiten-“sluiten”-ongevaccineerden-uit-van-deelname-aan-de-economie

07-09-21 09:13:00,

Autoriteiten in Victoria, Australië hebben aangekondigd dat ze ongevaccineerde mensen zullen “uitsluiten” van deelname aan de economie, bericht Summit News.

Premier Dan Andrews deed de aankondiging tijdens een persconferentie waar hij de burgers, die onder een draconische lockdown en een avondklok van 21.00 tot 05.00 uur blijven, vertelde dat de ongevaccineerden voor onbepaalde tijd onder dergelijke beperkingen zullen worden gehouden.

“Er komt een gevaccineerde economie, en als je gevaccineerd bent, mag je daaraan deelnemen. We gaan naar een situatie waarin we, om het gezondheidssysteem te beschermen, mensen gaan uitsluiten die niet gevaccineerd zijn en dat wel kunnen worden.” zei Andrews.

“Als je de keuze maakt om je niet te laten vaccineren, dan maak je de verkeerde keuze,” voegde hij eraan toe.

Victorian Premier Dan Andrews: “We’ve got everybody lockeddown. We’re going to move to a situation where… we’re going to LOCK OUT people who are not vaccinated…” pic.twitter.com/TtNdA1nxwb

— Caldron Pool (@CaldronPool) September 6, 2021

Andrews schilderde de ongevaccineerden vervolgens af als een soort horde onhandelbare melaatsen en merkte op: “Het zal niet veilig zijn voor mensen die niet zijn gevaccineerd om rond te zwerven en het virus te verspreiden.”

Het hele systeem zal natuurlijk worden gehandhaafd via een vaccinpaspoort dat zal dienen om de ongevaccineerden te herclassificeren als tweederangsburgers die in een gesegregeerde samenleving leven.

De uitspraak onderstreept eens te meer hoe vaccins worden gebruikt als een instrument voor bevolkingscontrole, waarbij de ongevaccineerden zullen worden uitgesloten van toegang tot gezondheidszorg, sociale activiteiten en de economie in het algemeen.

Dit gebeurt allemaal terwijl Israël, een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, de hoogste COVID-infectiegolf ooit beleeft, omdat de werkzaamheid van de vaccins snel afneemt.

Zoals eerder is gemeld, zegt het Australische hoofd van de gezondheidszorg, Dr. Kerry Chant, dat COVID “voor altijd” bij ons zal zijn en dat mensen zullen moeten “wennen” aan het nemen van eindeloze herhalingsvaccins.

Het tijdschema is nu zo opgesteld dat mensen gedwongen zullen worden elk jaar overheidsprikken te nemen, alleen al om elementaire levensfuncties te mogen uitvoeren.

Degenen die weigeren zal in eerste instantie de toegang tot sociale activiteiten worden ontzegd en uiteindelijk kan hen de toegang tot bankrekeningen of zelfs het doen van aankopen worden ontzegd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: