“Centrale bankiers zijn criminelen” Marc Faber waarschuwt “Als COVID voorbij is, zullen de elites oorlog gaan voeren”

“centrale-bankiers-zijn-criminelen”-marc-faber-waarschuwt-“als-covid-voorbij-is,-zullen-de-elites-oorlog-gaan-voeren”

07-09-21 05: 44: 00,

De legendarische belegger, econoom en marktvoorspeller Dr. Marc Faber gelooft dat centrale banken (CB’s) het drukken van geld niet zullen beteugelen. Integendeel.

Hij voorspelt dat de centrale banken nog meer geld zullen drukken in een nog hoger tempo om het ineenstortende economische systeem nog wat langer bijeen te houden. Dr Faber stelt:

“Wat als veilig wordt beschouwd, namelijk contant geld, is niet langer veilig. Het is onveilig. Je vraagt me wat veilig is? Ik weet niet wat nog veilig is als je geldprinters hebt die ongelimiteerde hoeveelheden geld kunnen drukken. Ik denk niet dat ze daarmee kunnen ophouden. In feite, denk ik dat ze het geld sneller moeten drukken. De aandelenkoersen kunnen dus stijgen, maar dat betekent niet dat de levensstandaard in reële termen zal toenemen. Misschien zal de levensstandaard van de 50 rijkste mensen in de wereld stijgen, maar niet die van de typische Amerikaan of de gemiddelde Amerikaan. Die levensstandaard zal naar beneden gaan. . .

” Lees verder

%d bloggers liken dit: