Crisis, welke crisis? Russische deviezenreserves bereiken nieuw record

crisis,-welke-crisis?-russische-deviezenreserves-bereiken-nieuw-record

07-09-21 08: 26: 00,

De Russische goud- en deviezenreserves hebben een nieuw record gebroken. Terwijl het Westen nieuwe schuldrecords blijft vestigen, heeft Rusland een begrotingsoverschot en reserves zo hoog als nooit tevoren.

Het vorige record voor de reserves van de Russische Centrale Bank was 589,8 miljard US dollar, ik berichtte hierover in oktober 2020. Nu heeft de Russische Centrale Bank een nieuw record gerapporteerd, met reserves die nu 618,181 miljard US dollar bedragen, zoals gemeld door de Russische televisie.

Terwijl het Westen triljoenen schulden maakt om de zelfveroorzaakte gevolgen van de lockdown-maatregelen op te vangen, nemen in Rusland niet alleen de reserves toe, maar ook iets wat in het Westen niet eens bekend is, namelijk begrotingsoverschotten. In de eerste helft van het jaar 2021 genereerde Rusland een begrotingsoverschot van tien miljard euro.

Ruslands deviezenreserves zijn trouwens groter dan die van Duitsland,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: