De nep “Delta Variant” en de Vierde Golf: Nog een Lockdown? Dreigende financiële crash? Wereldwijde economische en sociale sabotage?

de-nep-“delta-variant”-en-de-vierde-golf:-nog-een-lockdown?-dreigende-financiele-crash?-wereldwijde-economische-en-sociale-sabotage?

07-09-21 02: 05: 00, Inleiding

Moet de “gevaarlijke” Covid variant genaamd “Delta” bestreden worden met een nieuwe wereldwijde lockdown?

De angst campagne is weer in volle gang.

Laat me de geschiedenis van deze crisis even kort samenvatten.

Er zijn een aantal leugens en verzinsels die de afgelopen 18 maanden zijn gebruikt om verstrekkende beleidsbeslissingen te rechtvaardigen.

De grootste leugen, die zowel door de wetenschappelijke gemeenschap als door de WHO nadrukkelijk wordt erkend, is dat de RT-PCR-test die wordt gebruikt om de verspreiding van het virus (en varianten daarvan) te “bewijzen”, niet alleen gebreken vertoont, maar COMPLETEEL ONVALID is. (Michel Chossudovsky, Hoofdstuk III)

Vanaf het allereerste begin, in januari 2020, waren alle verregaande beleidsbeslissingen die aan het publiek werden gepresenteerd als een “middel om levens te redden” gebaseerd op gebrekkige en ongeldige RT-PCR positieve gevallen in combinatie met valse mortaliteitsgegevens met betrekking tot covid 19-gerelateerde sterfgevallen: “De onderliggende doodsoorzaak” is Covid-19,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: