De Pandemie, “Onze soort wordt genetisch gemodificeerd”: Onze reactie

de-pandemie,-“onze-soort-wordt-genetisch-gemodificeerd”:-onze-reactie

07-09-21 05: 55: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Dit jaar markeert een seminaal keerpunt in de menselijke geschiedenis. Voor het eerst sinds het begin van de menselijke beschaving, wordt onze soort genetisch gemodificeerd. Vaccinproducenten hebben het nu mogelijk gemaakt het menselijk genoom permanent te veranderen – en de relatie van de mensheid met de natuur voor altijd te veranderen – door middel van een experimentele farmaceutische injectie die ten onrechte een “vaccin” wordt genoemd

In het licht van deze beslissende gebeurtenis, geloof ik dat we nuchter moeten kijken naar de motieven en daden die de mensheid zoals we die kennen, aan het veranderen zijn. Tegelijkertijd moeten we onze steeds destructievere behandeling van de natuurlijke wereld onderzoeken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: