Democraten laten Amerika in de steek

democraten-laten-amerika-in-de-steek

07-09-21 01: 25: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

.

.

Het is meer dan moeilijk te bevatten dat Amerikanen van Democratische huize nog steeds niet in staat zijn om de illegitimiteit van het Biden-regime te doorzien; vooral in het licht van de Afghanistan-catastrofe. Om te suggereren dat de Democraten bijziend zijn voor de politieke realiteit; omdat ze slachtoffer blijven van het Trump Derangement Syndrome en moedwillig onwetend zijn van het feit dat het land een escalatie van meerdere crises doormaakt die gelijktijdig plaatsvinden. En dat deze crises, opzettelijk en doelbewust, gericht zijn op de vernietiging van de Amerikaanse soevereiniteit en onze gewaarborgde vrijheden en privileges die sinds George Washington de Constitutionele Conventie voorzat in 1787.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: