Diversiteit of Wetenschap: Je kunt niet beide hebben, door Jared Taylor

diversiteit-of-wetenschap:-je-kunt-niet-beide-hebben,-door-jared-taylor

07-09-21 04: 10: 00,

Zelfs dokters zijn niet immuun voor diversiteit onzin.

Deze video is beschikbaar op Bitchute.

Onlangs maakte ik een video genaamd âDiversiteit of Normen: You Canât Have Both.â Ik wees op alle normen die zijn gevallen in de naam van diversiteit â in de rechtshandhaving, scholen en hogescholen, werkgelegenheid, en zelfs historische nauwkeurigheid.

Er was er een die ik vergat. U herinnert zich vast nog wel de huizenbel die barstte in 2008 en de Grote Recessie inluidde. Een van de belangrijkste redenen voor de zeepbel was de druk van de regering op de banken om de kredietwaardigheidsnormen te versoepelen. Hier is George W. Bush in 2002, uitscheldend voor de bankiers van het land omdat niet genoeg minderheden huizen bezaten. Zoals onderaan benadrukt, vertelde hij hen, âWe moeten werken aan het wegnemen van de barrières die een kloof in huiseigendom hebben gecreà “erd.â

De barrières waren kleine dingen zoals het vereisen van een aanbetaling,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: