Financieel systeem onder vuur: Catherine Austin Fitts geïnterviewd door Del Bigtree

financieel-systeem-onder-vuur:-catherine-austin-fitts-geinterviewd-door-del-bigtree

07-09-21 02: 13: 00,

Het goede nieuws is dat Dr Stella Immanuel een $100 miljoen aanklacht wegens smaad heeft ingediend tegen Anderson Cooper en CNN.

Het slechte nieuws is dat het wereldwijde financiële systeem op instorten staat.

Voormalig assistent-secretaris van Huisvesting, financieel manager en uitgever van het Solari Report, Catherine Austin Fitts sluit zich aan bij de vooraanstaande antivaccin activist, Del Bigtree in zijn show, The Highwire.

Del begint met te zeggen: “Ik denk dat we deze vaccinatie discussie hebben uitgewist. Ik denk dat als het alleen maar om de volksgezondheid zou gaan, dat dit dan voorbij zou zijn…waarom pusht onze natie dan nog steeds dit vaxxine, terwijl het duidelijk niets doet? Het beschermt zeker niemand om ons heen, dus hoe kun je leraren dwingen het te nemen? Hoe kun je brandweerlieden dwingen het te nemen? Hoe kun je politieagenten dwingen het te nemen, als het enige “voordeel” dat ze zien de verwondingen zijn die ze overal op het internet zien?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: