Franse politieagenten slaan vrouw in elkaar omdat ze zonder vaccinpaspoort winkelt

franse-politieagenten-slaan-vrouw-in-elkaar-omdat-ze-zonder-vaccinpaspoort-winkelt

07-09-21 06:14:00, In een recente video uit Parijs, Frankrijk, mishandelt een groep politieagenten een vrouw in een winkelcentrum omdat zij geen “vaccinpaspoort” bij zich had dat het regime burgers nu dwingt voor verschillende dagelijkse bezigheden bij zich te dragen, bericht Bigleaguepolitics.com.

Op de video zijn zeven of meer politieagenten te zien die zich haasten om de vrouw aan te vallen terwijl zij een andere vrouw wegduwen die tussenbeide lijkt te komen in een poging haar te beschermen.

Naar aanleiding van de geweldpleging in de video hierboven, verzamelden zich grote groepen demonstranten buiten het winkelcentrum en bestormde vervolgens zonder enige vorm van vaccinpas het warenhuis.

Gescandeerde “Liberte,” Frans voor “Vrijheid”, leuzen waren in het hele winkelcentrum te horen.

Op een gegeven moment kan men zelfs zien dat de Franse politie het winkelcentrum verlaat, waarschijnlijk omdat ze tot de conclusie waren gekomen dat de menigte te groot was om arrestaties uit te voeren.

De invoering van een vaccinpaspoort in Frankrijk is zeer controversieel gebleken, omdat veel Fransen het een schending van hun burgerlijke vrijheden vinden als hun wordt verboden deel te nemen aan de openbare samenleving als straf voor het niet nemen van een experimenteel vaccin. De huidige regels van de staat verbieden mensen die weigeren een vaccinpaspoort voor te leggen om in het openbaar te eten, te sporten, naar musea te gaan, lange afstanden af te leggen, enz.

Enkele prominente Franse politici hebben zich tegen de maatregel uitgesproken, waaronder Julien Odoul, een jonge rijzende ster van het Franse Rassemblement National, die betoogde dat het nieuwe beleid een gesegregeerde samenleving creëert.

“De constitutionele raad heeft een samenleving met twee lagen goedgekeurd waarin er twee categorieën burgers zijn die niet dezelfde rechten hebben, afhankelijk van hun vaccinatiestatus. Dit is de samenleving van Macron en een samenleving die wij veroordelen en afwijzen. De beginselen van vrijheid en gelijkheid zijn heilig.”

De linkse leider Jean-Luc Mélenchon, presidentskandidaat, was het daarmee eens en omschreef de gezondheidspas als “absurd, oneerlijk en autoritair”.

Premier Emmanuel Macron blijft het draconische beleid voortzetten en roept de Fransen op om “deze collectieve regels te accepteren … en zich te laten vaccineren”.

“Het gaat om burgerschap. Vrijheid bestaat alleen als de vrijheid van iedereen wordt beschermd… het is niets waard als we door onze vrijheid uit te oefenen onze broer,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: