Het medisch-industrieel complex als Big Pharma’s melkkoe

het-medisch-industrieel-complex-als-big-pharma’s-melkkoe

07-09-21 03: 04: 00,

Het medisch-industrieel complex is – net als het militair-industrieel complex – een bedreiging voor de democratie. Het publiek heeft ingezien dat angst wordt gebruikt om de opinie te vormen, oorlogen te voeren en de controle over de burgers te krijgen. Maar zij trapt nu in dezelfde illusie als het gaat om het medisch-industrieel complex.

Toekijken hoe de Taliban als GI Joe door Kaboel paraderen in hun pas veroverde Amerikaanse gevechtsuniformen, poserend met de beste wapens die de Amerikaanse belastingbetaler kon kopen, laat een bittere smaak na in de mond van zelfs degenen die tot de vurigste voorstanders van buitenlandse militaire interventies behoren.

En nadat nog eens miljarden door het toilet zijn gespoeld bij andere mislukte pogingen om regeringen omver te werpen – zoals in het geval van Syrië, waar enorme bedragen zijn toegewezen aan CIA- en Pentagon-programma’s ter ondersteuning van “rebellen”-volmachtsstrijders tegen het Syrische leger, of dat van Irak, dat niet het soort blinde pro-Westerse marionettenregering heeft opgeleverd waarop de VS en zijn bondgenoten hadden gehoopt -,

“Lees verder

%d bloggers liken dit: