Ik neem alleen bestellingen aan

ik-neem-alleen-bestellingen-aan

07-09-21 03: 41: 00,

Niemand die internetcensuur steunt, doet dat omdat hij bang is dat hij zelf
gevaarlijke woorden consumeert, het is altijd om ANDEREN te beschermen tegen het consumeren van gevaarlijke woorden. Het is zo ongeveer de meest megalomane, emotioneel afgestompte wens die iemand maar kan hebben.

“Als ik zeg dat de VS het meest tirannieke regime op aarde is, krijg ik veel bezwaren van mensen, en dat zijn altijd mensen die gewoon niet goed hebben nagedacht over de gruwelijke realiteit van het buitenlands beleid van de VS.” Door @caitoz
https://link.medium.com/RuEHjSXImjb

@caitoz “Het gebeurt dat elke man in een bank haat wat de bank doet, en toch doet de bank het. De bank is iets meer dan mannen, zeg ik je. Het is het monster. De mensen hebben het gemaakt, maar ze kunnen het niet beheersen.”
– John Steinbeck, Grapes of Wrath

” Lees verder

%d bloggers liken dit: