In Amerikaanse staten met de hoogste vaccinatiegraad exploderen de aantallen gevallen

07-09-21 12: 07: 00,

In alle staten van de VS met de hoogste vaccinatiegraad nemen de “infecties” toe. Noch CNN, noch de federale autoriteiten stellen vragen over de redenen. Maar Dr. Fauci kondigt nu al de oplossing aan: een derde dosis.

Gepubliceerd op 7 september 2021 door StS.

“Veel ziekenhuizen worden geconfronteerd met capaciteitsbeperkingen zoals we die tijdens de pandemie nooit hebben meegemaakt.” En, “Ziekenhuizen staan onder toenemende druk vanwege de delta variant.” Dat was de boodschap op Twitter van het Alabama Department of Health, meldt het persbureau CNN. De Amerikaanse staat Alabama heeft het op één na hoogste “case rate” van het land. Aan de andere kant, 42,1 procent van de inwoners van Alabama zijn volledig gevaccineerd.

Maar Alabama is niet de enige staat,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: