Infosperber: Enkele feiten over de Corona opwinding van het weekend

07-09-21 07: 31: 00, In VS-staten met de hoogste vaccinatiegraad exploderen de aantallen gevallen

In alle VS-staten met de hoogste vaccinatiegraad nemen de “infecties” toe. Noch CNN, noch de federale autoriteiten stellen vragen over de redenen. Maar Dr. Fauci kondigt nu al de oplossing aan: een derde dosis. “Veel ziekenhuizen hebben te maken met capaciteitsbeperkingen zoals we nog nooit gezien hebben tijdens de pandemie.” En, “Ziekenhuizen staan onder toenemende druk vanwege de delta variant.” Dat was de boodschap op Twitter van het Alabama Department of Health, meldt het (…)

” Lees meer

Materie kan op afstand worden gecontroleerd

Onderzoekers van de Rice University in Texas met banden met Bill Gates ontdekten: Grafeen nanobuisjes en een elektromagnetisch veld kunnen gebruikt worden om materie op afstand te controleren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: