Open brief aan Natalie Rickli en alle publieke figuren die denken en praten zoals zij

open-brief-aan-natalie-rickli-en-alle-publieke-figuren-die-denken-en-praten-zoals-zij

07-09-21 09: 58: 00,

Grüezi Frau Rickli

Toen ik uw interview in de Tages-Anzeiger van 1 september 2021 las, was ik geschokt. Temeer daar ik een SVP-stemmer ben en u dus mede op uw plaats als gezondheidsdirecteur heb gezet.

Als gezondheidsdirecteur van het kanton Zürich verklaart u dat het tot de persoonlijke verantwoordelijkheid behoort dat niet-gevaccineerden afzien van medische behandeling. Dit ondanks het feit dat er in Zwitserland al meer dan 1’800 ernstige vaccinketsels zijn. Dit is werkelijk schokkend en ik sta geenszins alleen in deze beoordeling, maar dat weet u zelf ook wel.

Hoe kan men in het land van Henri Dunant en het Rode Kruis willen aandringen op behandeling van mensen, onder dreiging van nadelen, met zogenaamde vaccins die volgens officiële internationale statistieken veel schade hebben aangericht en waarvan men de gevolgen op lange termijn nog niet kan overzien?

Hoe kan men in het vrije Zwitserland überhaupt het zelfbeschikkingsrecht over het eigen lichaam schenden (BV Art.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: