Pandemie van de gevaccineerden – Laatste Britse gezondheidsautoriteit-rapport onthult dat sinds februari de gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor 70% van de Covid-19 sterfgevallen 

pandemie-van-de-gevaccineerden-–-laatste-britse-gezondheidsautoriteit-rapport-onthult-dat-sinds-februari-de-gevaccineerden-verantwoordelijk-zijn-voor-70%-van-de-covid-19-sterfgevallen 

07-09-21 08:48:00, Voorgrond © Markus Spiske op Unsplash / achtergrond: Pixabay Vanwege de dreigementen die nu worden geuit om tegen het advies van het JCVI in een experimentele Covid-19 injectie aan kinderen te geven, en de bevestiging dat vanaf oktober in het Verenigd Koninkrijk vaccinpaspoorten zullen worden ingevoerd, bent u er waarschijnlijk niet van op de hoogte dat Public Health England precies op hetzelfde moment een rapport heeft vrijgegeven waaruit blijkt dat 70% van de Covid-19 sterfgevallen sinds februari mensen zijn die waren gevaccineerd, bericht Theexpose.uk.

Het rapport, getiteld “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England”, is de 22e technische briefing over vermeende varianten die aanleiding geven tot bezorgdheid in het Verenigd Koninkrijk en is bijzonder interessante lectuur als je je realiseert wat de statistieken ons eigenlijk vertellen.

PHE heeft een nuttige tabel samengesteld met het aantal bevestigde gevallen van de Deltavariant in het Verenigd Koninkrijk en het aantal vermeende sterfgevallen als gevolg van de variant. De tabel laat zien dat er sinds 1 februari 2021 tot 29 augustus 2021 492.528 vermeende bevestigde gevallen van de Deltavariant zijn geweest. Hiervan zijn er 144.067 alleen al in de afgelopen 28 dagen bevestigd.

Uit de gegevens blijkt dat mensen die niet gevaccineerd zijn slechts 44% van de vermeende bevestigde uitmaken, terwijl mensen die volledig gevaccineerd zijn 23% van de vermeende bevestigde Covid-gevallen uitmaken. Nog eens 16% van de vermeende gevallen zijn mensen die ten minste 21 dagen vóór hun vermeende bevestigde Covid-infectie één dosis van een Covid-19 vaccin hadden gekregen.

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, zijn bijna twee keer zoveel ongevaccineerden verantwoordelijk voor bevestigde Covid-gevallen dan volledig gevaccineerden. Wanneer men echter het aantal meerekent dat één dosis van een Covid-19 injectie heeft gekregen, overtreft het aantal gevallen onder de gevaccineerde groep (222.693) in feite het aantal dat is geregistreerd onder de ongevaccineerde bevolking.

Toen de Covid-19 vaccins een vergunning voor gebruik in noodsituaties kregen, hadden de autoriteiten geen idee of ze zouden werken. In de beperkte proeven die werden uitgevoerd, werd alleen gemeten of een gevaccineerd persoon al dan niet ernstige ziekte opliep wanneer hij met Covid-19 werd geïnfecteerd; er werd niet gemeten of een gevaccineerd persoon nog steeds met Covid-19 besmet kon raken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: