Professor Bhakdi corrigeert zichzelf: COVID-19 vaccins veel erger dan gedacht

professor-bhakdi-corrigeert-zichzelf:-covid-19-vaccins-veel-erger-dan-gedacht

07-09-21 03:19:00, Fotomontage Report24: © Bhakdi screenshot YouTube / Journeyman TV, vaccinatie freepik (achtergrond ksandrphoto, injectiespuit rawpixel.com) Professor Dr. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiologie en epidemiologie van infectieziekten en voormalig hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, Duitsland, corrigeert zijn eerdere mening over het gevaar van de op genen gebaseerde COVID-19 vaccins. In sessie 59 “De duivel zit in de details” van de Corona Ausschuss, opgericht in juli 2020 door vier advocaten, legt hij uit waarom alles veel erger is dan hij aanvankelijk veronderstelde, schrijft Report24.news.

Uitgangspunt: we stevenen op een catastrofe af

Professor Dr. Sucharit Bhakdi is ongetwijfeld een van de medische deskundigen die het meest intensief waarschuwen tegen de inenting tegen COVID-19. Tegelijkertijd wordt hij nooit moe de nadruk te leggen op de bekwaamheid van het lichaamseigen immuunsysteem en te benadrukken dat de op genen gebaseerde COVID-19 vaccinatie niet alleen gangreen is, maar ook van elke noodzaak ontbloot.

In een interview met Journeyman TV, “Bloodclots and beyond” (aflevering 15 van de serie Perspectives on the Pandemic), beschrijft de epidemioloog van infectieziekten de reacties van het immuunsysteem en de aantastingen van het lichaam die kunnen worden verwacht van injecties van op genen gebaseerde Corona-vaccins, en dat het indirecte bewijs dat deze daadwerkelijk plaatsvinden “letterlijk naar je schreeuwt”.

Het volledige Frontnieuws artikel Professor Bhakdi over COVID-19 vaccinaties: We stevenen af op een ramp.

In dit stuk worden de passages weergegeven die van belang zijn om te begrijpen wat er aan de hand is:

Alle symptomen zijn denkbaar, in alle op genen gebaseerde vaccins

Het eerste symptoom van een bloedstolsel in de hersenen is een vreselijke hoofdpijn. Andere zijn misselijkheid en braken, duizeligheid, bewustzijnsvertroebeling, gehoorverlies, wazig zien, verlamming.

Bhakdi zegt: “De ontwikkeling van een bloedstolsel in de hersenaderen kan aanleiding geven tot elk denkbaar symptoom. De symptomen zijn zeer gevarieerd.” Stuiptrekkingen, oncontroleerbare bewegingen van de ledematen enz. behoren ook tot de mogelijke symptomen.

Dit probleem bestaat bij alle op genen gebaseerde vaccins omdat – zo is de gedachtegang – de genen in het bloedstelsel worden gebracht en uiteindelijk worden opgenomen door de endotheelcellen (de cellen die de bloedvaten bekleden).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: