The Collapse of the Democratic State | Door Willy Wimmer

the-collapse-of-the-democratic-state-|-door-willy-wimmer

07-09-21 11: 41: 00,

Een commentaar van Willy Wimmer.

Het komt allemaal zo bekend voor wat momenteel Afghanistan bepaalt.

Bekend uit de jaren 2013 en 2014, toen de regering onder leiding van de Duitse bondskanselier, dr. Merkel, de financiële hulp aan de mensen in de vluchtelingenkampen in het Midden-Oosten zo ver terugschroefde, dat de mensen wel van de honger moesten omkomen als ze hun heil niet in de vlucht wilden zoeken. Vluchten naar de staten die betrokken waren bij het ontbranden van de Syrische burgeroorlog in het belang van bepaalde staten.

Dit gaat tot op de dag van vandaag door en drijft de mensen ter plaatse op de vlucht. En de Duitse veiligheidsautoriteiten, die geen gelegenheid voorbij laten gaan om de Duitse samenleving te verdelen ten behoeve van de machthebbers, willen dit alles niet horen? Niet tot het moment waarop groepen mensen in Boedapest hun voortzetting van hun reis naar Duitsland en andere staten konden afdwingen?

Op 30. In augustus 2021 zond de ARD een nauwgezette documentaire uit over het rampzalige bewind van Dr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: