Waarom hebben we ambassades?, door Philip Giraldi

waarom-hebben-we-ambassades?,-door-philip-giraldi

07-09-21 04: 00: 00,

President Joe Bidenâs vertrek uit Afghanistan was het juiste om te doen, ook al werd het rampzalig aangepakt. En hij heeft nu de kans om enkele andere âjuiste dingenâ te doen die in zekere zin verband houden met het onlangs afgesloten fiasco in Centraal-AziÔ, in die zin dat het Witte Huis te lang heeft geloofd dat het de bevoegdheid heeft om wereldwijd in te grijpen, gezien zijn vaak geciteerde autoriteit als zowel âuitzonderlijkâ en âleider van de vrije wereld.â Men denke onmiddellijk aan het sanctieregime dat herhaaldelijk wordt gebruikt om buitenlandse regeringen te straffen die zich niet conformeren aan de Amerikaanse en West-Europese normen inzake kwesties als homoseksualiteit, âkeuzes maken,â en zelfs immigratie. De huidige uitgave van sancties, waarin personen, bedrijven en overheidsinstanties worden genoemd, beslaat honderden pagina’s. Het wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld door het Treasury Departmentâs Office of Foreign Assets Control.

Het is herhaaldelijk aangetoond dat sancties niets uithalen en in feite de meest kwetsbare mensen in het geviseerde land onevenredig straffen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: