Weigering COVID-vaccinatie kost mensen hun baan, hun kinderen en levensreddende medische behandelingen

weigering-covid-vaccinatie-kost-mensen-hun-baan,-hun-kinderen-en-levensreddende-medische-behandelingen

07-09-21 11: 56: 00,

Aanvankelijk leek het erop dat de mensen in sommige delen van de wereld, waaronder Amerika, werkelijk een keuze hadden wat het COVID-vaccin 19 betrof. Hoewel velen van ons vreesden dat er gedwongen vaccinatie zou komen, was het ergste wat er gebeurde degenen die zich niet wilden laten vaccineren en daardoor door linkse politici en beroemdheden op de sociale media belachelijk werden gemaakt. Velen vonden dat dit een kleine prijs was voor de uitoefening van hun vrijheid van gezondheid en het vermijden van de gevaarlijke bijwerkingen van deze vaccins.

Maar nu liggen de zaken heel anders. Hoewel Amerikanen technisch gezien nog steeds vrij zijn om vaccinatie te weigeren, zullen ze veel moeten opgeven om dat recht uit te oefenen – inclusief hun baan, kinderen en zelfs hun leven.

Geen vaccinatie, geen baan

De laatste tijd worden vaccinaties op de werkplek op elke hoek verplicht gesteld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: