Woke Capital of Staatsmacht?, door Gregory Hood

woke-capital-of-staatsmacht?,-door-gregory-hood

07-09-21 04: 05: 00,

Het Hooggerechtshof heeft onlangs geweigerd een Texaanse wet die abortus beperkt ongedaan te maken. Deze beslissing werd genomen op procedurele gronden, niet op grond van de grond van de zaak. Dit najaar zal het Hooggerechtshof waarschijnlijk een andere beslissing nemen over een beperkende abortuswet uit Mississippi waarvan velen denken dat die Roe v. Wade omver zou kunnen werpen.

Voorlopig zijn deze beperkingen staatswet in Texas. Het laat burgers toe iedereen aan te klagen die een abortus helpt of aanmoedigt, en een groep genaamd Texas Right to Life heeft gevraagd om rapporten over abortussen. De reacties van bedrijven zijn opmerkelijk. GoDaddy zal stoppen met hosting van de Texas Right to Life website. Lyft en Uber hebben beide gezegd dat ze juridische kosten zullen betalen voor chauffeurs die vrouwen naar een abortus brengen. Lyft CEO Logan Green tweette dat de wet âeen aanval is op de toegang van vrouwen tot gezondheidszorg.â Lyft doneert ook 1 miljoen dollar aan Planned Parenthood.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: