[Zwitsers kind sterft aan Covid vaccinatie

[zwitsers-kind-sterft-aan-covid-vaccinatie

07-09-21 12: 30: 00, Een eerste Zwitsers kind overleden door Covid-vaccinatie (Telegram, Facebook)

Gepubliceerd: 7 september 2021
Delen op: Twitter / Facebook

Volgens berichten van familieleden zijn eind augustus een eerste Zwitsers kind en een 25-jarige onderwijzeres uit Wallis rechtstreeks overleden als gevolg van de Covid-vaccinatie.

Volgens een bericht in de Telegram-groep “Corona vaccin schade Zwitserland” met reeds meer dan 20’000 leden is een Zwitsers kind eind augustus overleden aan een anafylactische shock enkele minuten na de Covid vaccinatie op school . Volgens internationale schattingen leiden Covid-vaccins tot ongeveer honderd maal meer anafylactische reacties dan andere vaccins.

Volgens een nader bericht is eind augustus een 25-jarige onderwijzeres uit Wallis kort na de vaccinatie overleden aan myocarditis (zie rouwadvertentie). Dit is een relatief vaak voorkomende vaccinatiereactie: alleen al in de Canadese provincie Ontario moesten meer dan 100 adolescenten en jonge volwassenen onder 25 jaar na vaccinatie in het ziekenhuis worden opgenomen met hartproblemen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: