Advocate Anna De Buisseret: “De doden ten gevolge van het Covid-19 vaccinatieprogramma beantwoorden aan de definitie van genocide”

advocate-anna-de-buisseret:-“de-doden-ten-gevolge-van-het-covid-19-vaccinatieprogramma-beantwoorden-aan-de-definitie-van-genocide”

08-09-21 02:12:00,

In een interview met Unity News Network (UNN) bespreekt de prominente arbeidsrechtadvocate Anna De Buisseret de lopende rechtszaak in verband met de beslissing om de Covid-19vaccins voor adolescenten en kinderen in te voeren, schrijft Theexpose.uk.

De gerenommeerde Britse advocaat verklaart: “Wij stappen naar de rechter en er is een procedure gestart voor een rechterlijke toetsing van het besluit om de vaccinatie voor 16-, 17- en 12- tot 15-jarigen in te voeren.”

Het afgelopen jaar heeft De Buisseret met een team van juristen zowel in het VK als internationaal gewerkt aan het onderzoeken en analyseren van al het beschikbare bewijsmateriaal over de Covid-19 pandemie en experimentele vaccins. Het juridisch team heeft samengewerkt met verschillende actiegroepen, waaronder HART, Covid19Assembly, World Doctors Alliance, UK Freedom Alliance en Us for Them.

Onlangs confronteerde De Buisseret agenten en personeel buiten een vaccinatiekliniek in Brighton die 16- en 17-jarigen vaccineerde in een video die viraal ging op Twitter.

👏BOOOOMMMMM👏 Top Lawyer Anna De Buisseret absolutely NAILING it in Brighton yesterday. If you haven’t already share this and make it VIRAL!

A crime against humanity is being committed! pic.twitter.com/2eiKki1h7p

— No More Lockdowns UK (@NMLockdownsUK) August 31, 2021

Anna vergelijkt de injecties met de zaak Bell vs Tavistock NHS Trust waarbij werd geoordeeld dat kinderen niet konden instemmen met het gebruik van puberteitsblokkers die volledig experimenteel waren.

Tijdens het UNN interview, zegt Anna: “Ik zou willen dat elke ouder het vonnis in de zaak Bell vs Tavistock NHS Trust zou lezen, dat werd uitgesproken in december 2020, want ja, er wordt gesproken over puberteitsblokkers, sommige journalisten hebben gezegd ‘Oh, ze praat onzin’, maar dat is niet het punt.”

“Het punt is dat het een experimentele behandeling is, en de puberteitsblokkers waren experimenteel en deze injecties zijn experimenteel, dus de analyse is hetzelfde. Ik zou willen dat ouders zelf naar dat vonnis keken, zodat ze kunnen zien wat de rechtbank zei over hoe kinderen niet noodzakelijkerwijs Gillick-competent kunnen zijn.”

De advocaat legt uit dat een kind onder de 18 jaar de risico’s en de gevolgen op lange termijn van het nemen van het vaccin niet kan begrijpen, vooral omdat “niemand van ons weet wat die zijn”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: