Amerikaanse gouverneur: 25% meer sterfgevallen onder volledig gevaccineerden

amerikaanse-gouverneur:-25%-meer-sterfgevallen-onder-volledig-gevaccineerden

08-09-21 02: 02: 00,

Gouverneur Jim Justice van West Virginia presenteerde onlangs tijdens een persconferentie de meest recente vaccinatiecijfers. Hij zei dat het aantal positieve gevallen onder volledig gevaccineerden de afgelopen acht weken is gestegen met 26 %.

Bovendien is het aantal volledig gevaccineerden dat Corona opliep en in het ziekenhuis belandde, gestegen met 21 %. Dit zijn zogenaamde doorbraakinfecties. Bovendien is het sterftecijfer onder de volledig gevaccineerden de afgelopen acht weken met 25 procent gestegen, aldus de gouverneur.

Wat doet u dan als gouverneur van West Virginia? U dient zo snel mogelijk een extra dosis van het Coronavaccin toe aan degenen die het meeste risico lopen. Na 20. In september worden de prikken uitgedeeld.

Justitie drong er bij de mensen op aan zich te laten vaccineren omdat natuurlijke immuniteit “niet voldoende is” en “niet zo goed beschermt” als de vaccins.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: